AITO grillimakkara 400 g

Vatajan herkullinen AITO grillimakkara toimii retkieväänä, grillattuna ja kotiruoassa.


Lisäaineeton grillimakkara 300 g

Vatajan herkullinen Lisäaineeton grillimakkara toimii aidosti puhtaan makuhetken takeena niin retkieväänä, grillattuna kuin kotiruoassakin.


Ravintosisältö 100 g:ssa

Energia 1040 kJ (247 kcal)
Rasva 17,0 g,
josta tyydyttynyttä 5,0 g
Hiilihydraatit 7,0 g,
josta sokeria 2,0 g
Proteiini 17,0 g
Suola 1,4 g

Ribs BBQ n. 500 g

Vatajan suussa sulavat, kypsennetyt ja lisäaineettomat ribsit eli porsaan kylkipalat maukkaassa BBQ-marinadissa.

Ainesosat: Porsaan loin ribs, sokeri, vesi, tomaattipyree, suola, mausteet (sinapinsiemen (jauhettu), valkopippuri, valkosipuli, inkivääri), hydrolysoitu kasviproteiini (maissi), viinietikka, aromi (savu), rypsiöljy. Voimakassuolainen.

Lihapitoisuus: 85 %. Laktoosi 0 g.

SÄILYTYS +2–6 ̊C

Lihapitoisuus
85 %
KCAL/100 g
247
Laktoositon
Gluteeniton
Natriumglutamaatti
0 %

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on Vatajalle silkkaa säpinää. Tammikuun lopussa kauppojen hyllyille rantautuvat uutuustuotteet, joita maisteltiin innolla jo testausvaiheessa.

Viinimureutettu naudanpaistileike on herkkupala, jossa viini houkuttelee taidokkaasti esiin lihan maukkaan luonteen ja hienostuneen mureuden. Mehukkaat viipaleet sopivat leivän päälle tai sellaisenaan nautittavaksi.

Maailman ensimmäinen ryynäripihvi tuo ryynimakkaran klassisen maun pihviin ja avaa kotikokille lukemattomia uusia mahdollisuuksia.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Maailman ensimmäinen Ryynäripihvi on täällä!

Vataja

28. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan tuotekehitysosasto loihti klassisesta ryynimakkarasta maukkaan Ryynäripihvin. Pihvit paistuvat pannulla tai…

Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

Vataja

27. tammikuuta 2019

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahtee…

Nitriititön lenkki – oiva makkara koko perheelle

Vataja

26. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan vuoden 2019 uutuustuote Nitriititön lenkki on turvallista herkkua pienille ja isoille. Allergiatunnustuotte…