Lämmin Pulled pork -salaatti

4–6 annosta

Valmistusaineet

Salaatti
1 kg siikliä tai muuta kiinteää perunaa 1 dl kapriksia
1 pieni purjo 1 pkt Vatajan Pulled porkia
2 isoa lehtikaalin lehteä oliiviöljyä
100 g pakasteherneitä sormisuolaa
1 mieto punainen chili rouhittua mustapippuria
4 keitettyä kananmunaa iso nippu persiljaa
Kastike
pussi Vatajan Pulled porkin mukana tulevaa BBQ-kastiketta 1 dl majoneesia

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat kuorineen ja anna niiden jäähtyä. Älä keitä liian pitkään, jätä mieluummin hieman kovaksi kuin ylikypsäksi. Kuori perunat ja halkaise suurimmat kahtia.
  2. Keitä kananmunia n. 8 minuuttia.
  3. Pilko purjo ja lehtikaali.
  4. Kuumenna paistinpannu ja lisää reilusti oliiviöljyä, anna lämmetä. Laita keitetyt perunat pannulle ja paista niitä n. 10 minuuttia tai kunnes perunoiden pinta on saanut kauniin kullanruskean värin. Mausta sormisuolalla ja mustapippurirouheella.
  5. Paista erikseen oliiviöljyssä purjo, lehtikaali, chili sekä herneet. Pidä niitä pannulla n. 5 minuuttia tai kunnes lehtikaali hieman pehmenee.
  6. Yhdistä ja sekoita paistetut perunat, lehtikaali-purjo-seos, Vatajan Pulled pork, persilja ja kaprikset. Sekoita majoneesi ja BBQ-kastike keskenään.
  7. Laita salaatti tarjoiluastiaan. Leikkaa kananmunat pitkittäin neljään osaan ja asettele salaatin päälle. Koristele tuoreella chilillä, persiljalla ja BBQ-majoneesilla. Nauti!

Katso myös muita reseptejä

Avokado-salaattipita

Vatajan suussa sulava avokado-salaattipita maistuu niin pieneen kuin isoonkin nälkään.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on Vatajalle silkkaa säpinää. Tammikuun lopussa kauppojen hyllyille rantautuvat uutuustuotteet, joita maisteltiin innolla jo testausvaiheessa.

Viinimureutettu naudanpaistileike on herkkupala, jossa viini houkuttelee taidokkaasti esiin lihan maukkaan luonteen ja hienostuneen mureuden. Mehukkaat viipaleet sopivat leivän päälle tai sellaisenaan nautittavaksi.

Maailman ensimmäinen ryynäripihvi tuo ryynimakkaran klassisen maun pihviin ja avaa kotikokille lukemattomia uusia mahdollisuuksia.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Maailman ensimmäinen Ryynäripihvi on täällä!

Vataja

28. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan tuotekehitysosasto loihti klassisesta ryynimakkarasta maukkaan Ryynäripihvin. Pihvit paistuvat pannulla tai…

Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

Vataja

27. tammikuuta 2019

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahtee…

Nitriititön lenkki – oiva makkara koko perheelle

Vataja

26. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan vuoden 2019 uutuustuote Nitriititön lenkki on turvallista herkkua pienille ja isoille. Allergiatunnustuotte…