4 annosta

Pinaatti-paprikapita

Valmistusaineet

4 kpl Vatajan Pulled pork pitaa ja/tai Pulled beef pitaa sormisuolaa
2–4 kpl pitan mukana tulevia BBQ-kastikepusseja rouhittua mustapippuria
1 iso punainen paprika n. 40 g tuoretta pinaattia
1 iso punasipuli 8 siivua savujuustoa
2 rkl oliiviöljyä  

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Pese paprika. Pilko punasipuli ja paprika isohkoiksi kuutioiksi ja laita ne uunivuokaan. Lisää kasvisten sekaan oliiviöljy, sormisuola ja mustapippuri. Paista uunissa n. 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmentyneet. Sekoita BBQ-kastike paprikan ja sipulien sekaan. Anna jäähtyä.
  2. Avaa kylmä pita varovasti ja levitä Pulled pork/pulled beef tasaisesti joka kohtaan. Kasaa pitan väliin paprika-punasipuli-bbq-seos, savujuustosiivut ja pinaatti.
  3. Valmista pita mikrossa täydellä teholla 1 minuutin ajan tai kunnes juusto on sulanut.

Vataja vinkkaa! Vatajan pita on myös loistava retkieväs: pakkaa täytetty pita tiiviisti folioon ja laita nuotioritilälle hiillokseen muhimaan n. 5–10 minuutiksi. Avaa lämmin folio varovasti ja nauti!

Katso myös muita reseptejä

Mexican pita

Vatajan maukas Mexican pita on runsas eväs pikantilla chilin maulla ja BBQ-kastikkeella.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on Vatajalle silkkaa säpinää. Tammikuun lopussa kauppojen hyllyille rantautuvat uutuustuotteet, joita maisteltiin innolla jo testausvaiheessa.

Viinimureutettu naudanpaistileike on herkkupala, jossa viini houkuttelee taidokkaasti esiin lihan maukkaan luonteen ja hienostuneen mureuden. Mehukkaat viipaleet sopivat leivän päälle tai sellaisenaan nautittavaksi.

Maailman ensimmäinen ryynäripihvi tuo ryynimakkaran klassisen maun pihviin ja avaa kotikokille lukemattomia uusia mahdollisuuksia.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Maailman ensimmäinen Ryynäripihvi on täällä!

Vataja

28. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan tuotekehitysosasto loihti klassisesta ryynimakkarasta maukkaan Ryynäripihvin. Pihvit paistuvat pannulla tai…

Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

Vataja

27. tammikuuta 2019

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahtee…

Nitriititön lenkki – oiva makkara koko perheelle

Vataja

26. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan vuoden 2019 uutuustuote Nitriititön lenkki on turvallista herkkua pienille ja isoille. Allergiatunnustuotte…