4 annosta

Pinaatti-paprikapita

Valmistusaineet

4 kpl Vatajan Pulled pork pitaa ja/tai Pulled beef pitaa sormisuolaa
2–4 kpl pitan mukana tulevia BBQ-kastikepusseja rouhittua mustapippuria
1 iso punainen paprika n. 40 g tuoretta pinaattia
1 iso punasipuli 8 siivua savujuustoa
2 rkl oliiviöljyä  

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Pese paprika. Pilko punasipuli ja paprika isohkoiksi kuutioiksi ja laita ne uunivuokaan. Lisää kasvisten sekaan oliiviöljy, sormisuola ja mustapippuri. Paista uunissa n. 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmentyneet. Sekoita BBQ-kastike paprikan ja sipulien sekaan. Anna jäähtyä.
  2. Avaa kylmä pita varovasti ja levitä Pulled pork/pulled beef tasaisesti joka kohtaan. Kasaa pitan väliin paprika-punasipuli-bbq-seos, savujuustosiivut ja pinaatti.
  3. Valmista pita mikrossa täydellä teholla 1 minuutin ajan tai kunnes juusto on sulanut.

Vataja vinkkaa! Vatajan pita on myös loistava retkieväs: pakkaa täytetty pita tiiviisti folioon ja laita nuotioritilälle hiillokseen muhimaan n. 5–10 minuutiksi. Avaa lämmin folio varovasti ja nauti!

Katso myös muita reseptejä

Mexican pita

Vatajan maukas Mexican pita on runsas eväs pikantilla chilin maulla ja BBQ-kastikkeella.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kesä on grillausta varten – säällä kuin säällä. Grillin tirinä, kärpästen surina ja laineiden liplatus ovat erottamaton osa Suomen suvea. Vatajan perinteisten grillimakkaroiden lisäksi kesän makuihin kuuluvat maukkaat ribsit.

Uusia huippulihaisia kesäherkkuja ovat Lankku-grillikassler ja leivän päällä maistuva ylikypsä riihikinkku.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

Vataja

27. tammikuuta 2019

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahtee…

Nitriititön lenkki – oiva makkara koko perheelle

Vataja

26. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan vuoden 2019 uutuustuote Nitriititön lenkki on turvallista herkkua pienille ja isoille. Allergiatunnustuotte…

Leikkelekakku kesän juhliin

Vataja

29. toukokuuta 2018

Kesä on juhlan aikaa – ja mikäpä sopisi juhliin paremmin kuin herkullinen leikkelekakku!