Mexican pita

4 annosta

Valmistusaineet

4 kpl Vatajan Pulled pork pitaa ja/tai Pulled beef pitaa 1 dl maissia
2–4 kpl pitan mukana tulevia BBQ-kastikepusseja 1 dl kidneypapuja
1 punainen paprika oliiviöljyä
1 mieto punainen chili tuoretta korianteria
2 tomaattia 1 jääsalaatti

Valmistusohjeet

  1. Pilko paprika, tomaatit ja chili. Huuhtele kidneypavut. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Lisää pannulle pilkotut paprika, chili ja tomaatit sekä maissit ja kidneypavut. Paista seosta keskilämmöllä kunnes tomaatit alkavat pehmentyä. Lisää joukkoon pitan mukana tulleet BBQ-kastikkeet sekä tuore korianteri ja anna seoksen paistua pannulla vielä muutama minuutti.
  2. Lämmitä pita mikrossa ohjeen mukaan.
  3. Avaa pita varovasti ja levitä Pulled pork/Pulled beef tasaisesti joka kohtaan. Lisää muutama jääsalaatin lehti ja pannulta runsaasti tomaatti-paprikaseosta. Nauti!

Katso myös muita reseptejä

Avokado-salaattipita

Vatajan suussa sulava avokado-salaattipita maistuu niin pieneen kuin isoonkin nälkään.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on Vatajalle silkkaa säpinää. Tammikuun lopussa kauppojen hyllyille rantautuvat uutuustuotteet, joita maisteltiin innolla jo testausvaiheessa.

Viinimureutettu naudanpaistileike on herkkupala, jossa viini houkuttelee taidokkaasti esiin lihan maukkaan luonteen ja hienostuneen mureuden. Mehukkaat viipaleet sopivat leivän päälle tai sellaisenaan nautittavaksi.

Maailman ensimmäinen ryynäripihvi tuo ryynimakkaran klassisen maun pihviin ja avaa kotikokille lukemattomia uusia mahdollisuuksia.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Maailman ensimmäinen Ryynäripihvi on täällä!

Vataja

28. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan tuotekehitysosasto loihti klassisesta ryynimakkarasta maukkaan Ryynäripihvin. Pihvit paistuvat pannulla tai…

Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

Vataja

27. tammikuuta 2019

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahtee…

Nitriititön lenkki – oiva makkara koko perheelle

Vataja

26. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan vuoden 2019 uutuustuote Nitriititön lenkki on turvallista herkkua pienille ja isoille. Allergiatunnustuotte…