Mexican pita
4 annosta
Valmistusaineet
4 kpl Vatajan Pulled pork pitaa ja/tai Pulled beef pitaa | 1 dl maissia |
2–4 kpl pitan mukana tulevia BBQ-kastikepusseja | 1 dl kidneypapuja |
1 punainen paprika | oliiviöljyä |
1 mieto punainen chili | tuoretta korianteria |
2 tomaattia | 1 jääsalaatti |
Valmistusohjeet
- Pilko paprika, tomaatit ja chili. Huuhtele kidneypavut. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Lisää pannulle pilkotut paprika, chili ja tomaatit sekä maissit ja kidneypavut. Paista seosta keskilämmöllä kunnes tomaatit alkavat pehmentyä. Lisää joukkoon pitan mukana tulleet BBQ-kastikkeet sekä tuore korianteri ja anna seoksen paistua pannulla vielä muutama minuutti.
- Lämmitä pita mikrossa ohjeen mukaan.
- Avaa pita varovasti ja levitä Pulled pork/Pulled beef tasaisesti joka kohtaan. Lisää muutama jääsalaatin lehti ja pannulta runsaasti tomaatti-paprikaseosta. Nauti!