4 annosta

Avokado-salaattipita

Valmistusaineet

4 kpl Vatajan Pulled pork pitaa ja/tai Pulled beef pitaa 1 mozzarellapaketti
2–4 kpl pitan mukana tulevia BBQ-kastikepusseja n. 20 basilikanlehteä
1 dl majoneesia 1 salaatti (esimerkiksi jää- tai lehtisalaatti)
1 avokado 2 tl Dijon-sinappia
puolikas kurkku  

Valmistusohjeet

  1. Sekoita majoneesi ja pitan mukana tuleva kastikepussi keskenään. Silppua basilikanlehdet ja sekoita majoneesiin. Pese salaatinlehdet. Viipaloi kurkku, mozzarella ja avokado.
  2. Lämmitä pita mikrossa ohjeen mukaan.
  3. Avaa pita varovasti ja levitä Pulled pork/Pulled beef tasaisesti joka kohtaan. Sipaise lihan päälle Dijon-sinappia.
  4. Kasaa pitan väliin mozzarella, kurkkuviipaleet, salaatinlehdet ja avokadon siivut. Lisää lopuksi reilusti BBQ-basilikamajoneesia ja nauti!

Katso myös muita reseptejä

Pinaatti-paprikapita

Vatajan herkullinen pinaatti-paprikapita täyttää vatsan niin kodin lämmössä kuin retkieväänäkin.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on Vatajalle silkkaa säpinää. Tammikuun lopussa kauppojen hyllyille rantautuvat uutuustuotteet, joita maisteltiin innolla jo testausvaiheessa.

Viinimureutettu naudanpaistileike on herkkupala, jossa viini houkuttelee taidokkaasti esiin lihan maukkaan luonteen ja hienostuneen mureuden. Mehukkaat viipaleet sopivat leivän päälle tai sellaisenaan nautittavaksi.

Maailman ensimmäinen ryynäripihvi tuo ryynimakkaran klassisen maun pihviin ja avaa kotikokille lukemattomia uusia mahdollisuuksia.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Maailman ensimmäinen Ryynäripihvi on täällä!

Vataja

28. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan tuotekehitysosasto loihti klassisesta ryynimakkarasta maukkaan Ryynäripihvin. Pihvit paistuvat pannulla tai…

Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

Vataja

27. tammikuuta 2019

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahtee…

Nitriititön lenkki – oiva makkara koko perheelle

Vataja

26. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan vuoden 2019 uutuustuote Nitriititön lenkki on turvallista herkkua pienille ja isoille. Allergiatunnustuotte…