4 annosta

Avokado-salaattipita

Valmistusaineet

4 kpl Vatajan Pulled pork pitaa ja/tai Pulled beef pitaa 1 mozzarellapaketti
2–4 kpl pitan mukana tulevia BBQ-kastikepusseja n. 20 basilikanlehteä
1 dl majoneesia 1 salaatti (esimerkiksi jää- tai lehtisalaatti)
1 avokado 2 tl Dijon-sinappia
puolikas kurkku  

Valmistusohjeet

  1. Sekoita majoneesi ja pitan mukana tuleva kastikepussi keskenään. Silppua basilikanlehdet ja sekoita majoneesiin. Pese salaatinlehdet. Viipaloi kurkku, mozzarella ja avokado.
  2. Lämmitä pita mikrossa ohjeen mukaan.
  3. Avaa pita varovasti ja levitä Pulled pork/Pulled beef tasaisesti joka kohtaan. Sipaise lihan päälle Dijon-sinappia.
  4. Kasaa pitan väliin mozzarella, kurkkuviipaleet, salaatinlehdet ja avokadon siivut. Lisää lopuksi reilusti BBQ-basilikamajoneesia ja nauti!

Katso myös muita reseptejä

Pinaatti-paprikapita

Vatajan herkullinen pinaatti-paprikapita täyttää vatsan niin kodin lämmössä kuin retkieväänäkin.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on uuden aikaa ja klassikon taikaa. Vatajan alkuvuoden uutuustuotteita ovat muun muassa Juustonakki Aura ja pääsiäisuutuus Yrttimaustettu lampaan paistirulla.

Kotoilu on erinomaista aikaa grillaamiselle. Nitriititön grillimakkara sopii myös perheen pienimmille ja vähän isompien grilliin voi heilauttaa Ribs BBQ:n eli porsaan kylkipaloja maukkaassa BBQ-marinadissa.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Vatajan tehtaanmyymälä suljettu toistaiseksi

Vataja

31. maaliskuuta 2020

Maalaistuote Vatajan tehtaanmyymälä Kankaanpäässä on toistaiseksi suljettu. Sulkeminen johtuu koronaviruksen aiheuttamista yhtei…

Lihalogit ovat täällä!

Vataja

13. tammikuuta 2020

Landeli Groupin uudet tuotekatalogit on julkaistu. Nyt voit kätevästi tutustua herkullisten lihatuotteidemme valikoimaan sekä ku…

Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

Vataja

27. tammikuuta 2019

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahtee…