Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahteen viinin aromista tuotteeseen, kertoo viinimureutettujen leikkeleiden isä, Maalaistuote Vatajan tuotekehityspäällikkö Juha “Mureuttaja” Salonen.

Ja voisihan se. Vatajan viinimureutetussa naudanpaistileikkeessä viini houkuttelee taidokkaasti esiin lihan maukkaan luonteen ja hienostuneen mureuden: viinin sisältämät viinihapot vaikuttavat lihan rakenteeseen, mureuttaen sen miellyttäväksi.

Lihan joukkoon lisätään valmistusprosessissa sopiva annos valkoviiniä. Viinin annetaan vaikuttaa lihaan 6–12 tuntia riippuen lihan raaka-aineesta.

Ruoalla ja viinillä on yhteinen historia: tuhansien vuosien ajan viini on maustanut, mureuttanut, hauduttanut ja viimeistellyt ruoan. Mehevissä viinimureutetuissa leikkeleissä voit maistaa vivahteen viinin aromia, antiikin Kreikan ajalta periytyvien hienoimpien lihanvalmistusperinteiden tapaan.

Tutustu tuotteeseen!

Vataja | 27. tammikuuta 2019

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on Vatajalle silkkaa säpinää. Tammikuun lopussa kauppojen hyllyille rantautuvat uutuustuotteet, joita maisteltiin innolla jo testausvaiheessa.

Viinimureutettu naudanpaistileike on herkkupala, jossa viini houkuttelee taidokkaasti esiin lihan maukkaan luonteen ja hienostuneen mureuden. Mehukkaat viipaleet sopivat leivän päälle tai sellaisenaan nautittavaksi.

Maailman ensimmäinen ryynäripihvi tuo ryynimakkaran klassisen maun pihviin ja avaa kotikokille lukemattomia uusia mahdollisuuksia.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.