Maailman ensimmäinen Ryynäripihvi on täällä!

Maalaistuote Vatajan tuotekehitysosasto loihti klassisesta ryynimakkarasta maukkaan Ryynäripihvin. Pihvit paistuvat pannulla tai parilalla vaikka aamiaiseksi ja ryynärihampparit nostavat veden kielelle. Sopiva pakkauskoko helpottaa tutustumista.

– Testasimme tuotetta noin 700 maistatuksella Suomen suurimmilla alueellisilla horeca-alan messuilla Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Se sai lähes poikkeuksetta kokeilijalta WAU!-vastaanoton sekä vuolaat kehut rakenteesta, mausta ja uudesta lähestymiskulmasta perinteiseen tuotteeseen, kertoo paikan päällä Ryynäripihvejä maistattanut Maalaistuote Vatajan tuotekehityspäällikkö Juha Salonen.

Tutustu tuotteeseen!

Vataja | 28. tammikuuta 2019

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on Vatajalle silkkaa säpinää. Tammikuun lopussa kauppojen hyllyille rantautuvat uutuustuotteet, joita maisteltiin innolla jo testausvaiheessa.

Viinimureutettu naudanpaistileike on herkkupala, jossa viini houkuttelee taidokkaasti esiin lihan maukkaan luonteen ja hienostuneen mureuden. Mehukkaat viipaleet sopivat leivän päälle tai sellaisenaan nautittavaksi.

Maailman ensimmäinen ryynäripihvi tuo ryynimakkaran klassisen maun pihviin ja avaa kotikokille lukemattomia uusia mahdollisuuksia.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.