Ajankohtaista
Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta
– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahteen viinin aromista tuotteeseen, kertoo viinimureutettujen leikkeleiden isä, Maalaistuote Vatajan tuotekehityspäällikkö Juha “Mureuttaja” Salonen.
Vataja | 27. tammikuuta 2019
Nitriititön lenkki – oiva makkara koko perheelle
Maalaistuote Vatajan vuoden 2019 uutuustuote Nitriititön lenkki on turvallista herkkua pienille ja isoille. Allergiatunnustuotteena Nitriititön lenkki sopii yhteisten ruokahetkien herkkumakuna lähes jokaiselle. Nitriitittömät Vataja-tuotteet eivät sisällä myöskään viljaa, maitoa, soijaa tai mausteita. Kun lapsille valmistetaan makoisat makkararuoat nitriitittömistä Vataja-tuotteista, ei tarvitse huolehtia nitriitin suositellun päiväannoksen ylittymisestä. Turhien lisäaineiden välttäminen on turvallista ja keskeinen osa omaa hyvinvointia myös aikuisena.
Vataja | 26. tammikuuta 2019
Leikkelekakku kesän juhliin
Kesä on juhlan aikaa – ja mikäpä sopisi juhliin paremmin kuin herkullinen leikkelekakku!
Vataja | 29. toukokuuta 2018
Ribs Akropolis – Ripaus Zorbasia Suomen suveen
Kypsä ja lisäaineeton Ribs Akropolis tuo kreikkalaista makua suomalaiseen herkkupöytään.
Vataja | 22. toukokuuta 2018
Boneless Ribs BBQ – Ribs-liha nyt täysin luuttomana!
Maalaistuote Vatajan kesän 2018 uutuustuote on silkkaa lihaa.
Vataja | 22. toukokuuta 2018
Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!
Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.
Vataja | 02. toukokuuta 2017
Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä
Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.
Vataja | 01. syyskuuta 2016
Kuvaa tai äänitä oma tirinäsi ja voita matka jenkkeihin!
Maalaistuote Vatajan huikaiseva kesäkisa on täällä! Kuvaa tai äänitä oma vapaamuotoinen grillin tirinäsi – voit voittaa kahden hengen 3000 euron matkan grilliribsien synnyinseudulle jenkkeihin!
Vataja | 27. huhtikuuta 2016
Vataja juhlii allergiaviikkoa lähes kaikille sopivalla reseptillä
Tällä viikolla vietetään allergiaviikkoa, joka on Allergia- ja astmaliiton sekä paikallisten allergia- ja astmayhdistysten jokakeväinen kampanja.
Vataja | 04. huhtikuuta 2016
Maukkaat Vataja-reseptit nyt täällä!
Maalaistuote Vataja on avannut nettisivuilleen uuden reseptiosion. Tänäänkin syödään Vatajaa -reseptit aloittaa kolme eri tapaa nauttia Vatajan lämmitettävistä Pulled Pork- ja Pulled Beef -välipalaherkuista runsaina annoksina: avocado-salaatti-pitana, mexican-pitana ja pinaatti-paprika-pitana.
Vataja | 23. maaliskuuta 2016
Maalaistuote Vatajan myyntitiimi vahvistuu
Maalaistuote Vatajan uudeksi myyntipäälliköksi on nimetty Jarmo Vihtonen, 52. Vihtosella on mittava 26 vuoden kokemus alalta, hän on aikaisemmin toiminut vastaavissa tehtävissä mm. Kylmänen Oy:ssä, Pouttu Oy:ssä, Huhtahyvät Oy:ssä. Toivotamme Jarmon lämpimästi tervetulleeksi Maalaistuote Vatajaan!
Vataja | 11. syyskuuta 2015
Kesäkeittiö matkasi Ouluun
SuomiPopin kesäkisan voittona arvottu Muurikka kesäkeittiö matkasi Ouluun onnellisen voittajan huomaan. Kiitämme kaikkia arvontaan osallistuneita ja toivotamme maistuvia makuhetkiä voittajalle!
Vataja | 10. syyskuuta 2015
30-vuotispäiviä juhlitaan työn merkeissä
Maalaistuote Vataja täytti komeat 30 vuotta 29.8.2015.
Vataja | 01. syyskuuta 2015
Valitse suosikkisi Vatajan kesäherkuista Radio Suomipopin netissä ja voita!
Mikä tuotteistamme on sinun kesäherkkusi – Ribsit, Pulled pork vai Maajussi grillimakkara? Kerro herkkumakusi ja voit voittaa Muurikka Kaasu Maxi kesäkeittiön. Käy osallistumassa arvontaan Radio Suomipopin netissä: http://kampanjat.radiosuomipop.fi/maalaistuotevataja
Vataja | 01. kesäkuuta 2015
Oletko jo maistanut grillikauden herkullisimmat uutuudet?
Ribs-perheemme kasvoi kevään tullen kahdella uudella valmiiksi kypsennetyllä tulokkaalla. Suussasulavan maukkaat BBQ-marinoidut ribsit ovat lisäaineettomia ja hulppean herkullisia. Lisäaineettomat Maustamattomat ribsit voit puolestaan marinoida ja maustaa täsmälleen oman makusi mukaisiksi.
Vataja | 28. toukokuuta 2015
Maalaistuote Vataja juhlii 30-vuotisjuhlavuottaan
Maalaistuote Vataja on valmistanut suomalaisille aidosti maistuvia lihaherkkujaan jo kolmen vuosikymmenen ajan.
Vataja | 27. toukokuuta 2015
Kaikki tuotteemme ovat natriumglutamaatittomia
Maalaistuote Vatajan kaikki tuotteet ovat natriumglutamaatittomia, sillä aito tuote ei aromivahvennetta kaipaa. Ajankohtaista tämä on vain siksi, että näin on ollut meillä aina ja tulee myös olemaan. Maalaistuote Vataja tarjoaa aitoja makuhetkiä maukkaiden lihaherkkujen parissa!
Vataja | 27. toukokuuta 2015
Maalaistuote Vataja on Kalevan kisojen yhteistyöyritys
Meillä Vatajassa elinvoima on lähellä sydäntämme, ovathan tuotteemme puhtaan maukkaita ja antavat luonnollista energiaa ja potkua jaksamiseen. Siksi haluamme myös tukea elinvoimaisia urheilijoita ja urheilua.
Vataja | 27. toukokuuta 2015
Uutuustuotteemme Kalkkunanfilee nyt kaupoissa
Vatajan aidosti lihaisa uutuustuote, kevyen maukas Kalkkunanfilee maistuu arjen ja juhlan makuna. Maista ja kerro meille mitä mieltä olet!
Vataja | 28. helmikuuta 2015
Maalaistuote Vatajan uudistunut ilme
Olemme uudistaneet Maalaistuote Vatajan ilmeen. Tuoreen ilmeen mukaiset tuotepakkaukset löytyvät kauppojen hyllyiltä, sisällään tutut, herkulliset tuotteemme makuhetkiäsi täydentämään.
Vataja | 25. helmikuuta 2015