Lämmin Pulled pork -salaatti

4–6 annosta

Valmistusaineet

Salaatti
1 kg siikliä tai muuta kiinteää perunaa 1 dl kapriksia
1 pieni purjo 1 pkt Vatajan Pulled porkia
2 isoa lehtikaalin lehteä oliiviöljyä
100 g pakasteherneitä sormisuolaa
1 mieto punainen chili rouhittua mustapippuria
4 keitettyä kananmunaa iso nippu persiljaa
Kastike
pussi Vatajan Pulled porkin mukana tulevaa BBQ-kastiketta 1 dl majoneesia

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat kuorineen ja anna niiden jäähtyä. Älä keitä liian pitkään, jätä mieluummin hieman kovaksi kuin ylikypsäksi. Kuori perunat ja halkaise suurimmat kahtia.
  2. Keitä kananmunia n. 8 minuuttia.
  3. Pilko purjo ja lehtikaali.
  4. Kuumenna paistinpannu ja lisää reilusti oliiviöljyä, anna lämmetä. Laita keitetyt perunat pannulle ja paista niitä n. 10 minuuttia tai kunnes perunoiden pinta on saanut kauniin kullanruskean värin. Mausta sormisuolalla ja mustapippurirouheella.
  5. Paista erikseen oliiviöljyssä purjo, lehtikaali, chili sekä herneet. Pidä niitä pannulla n. 5 minuuttia tai kunnes lehtikaali hieman pehmenee.
  6. Yhdistä ja sekoita paistetut perunat, lehtikaali-purjo-seos, Vatajan Pulled pork, persilja ja kaprikset. Sekoita majoneesi ja BBQ-kastike keskenään.
  7. Laita salaatti tarjoiluastiaan. Leikkaa kananmunat pitkittäin neljään osaan ja asettele salaatin päälle. Koristele tuoreella chilillä, persiljalla ja BBQ-majoneesilla. Nauti!

Katso myös muita reseptejä

Avokado-salaattipita

Vatajan suussa sulava avokado-salaattipita maistuu niin pieneen kuin isoonkin nälkään.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät ja kesä on grillauksen aikaa. Itse toimin perinteisesti perheemme grillimestarina. Vatajan kevään uutuustuotteista löytyy makoisaa grillattavaa jokaiselle herkkusuulle.

Omia suosikkejani ovat Vatajan uutuus: esikypsä grillikylkipihvi. Meidän grillissä tirisee toistuvasti myös
aidolla savulla savustettu ja valkosipulilla maustettu Maajussi jahti-grillimakkara.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Kimmo Härö Pohjois-Suomen aluemyyntipäälliköksi

Vataja

30. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Kimmo Härö.

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Vataja

01. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.

Kuvaa tai äänitä oma tirinäsi ja voita matka jenkkeihin!

Vataja

27. huhtikuuta 2016

Maalaistuote Vatajan huikaiseva kesäkisa on täällä! Kuvaa tai äänitä oma vapaamuotoinen grillin tirinäsi – voit voittaa kahden h…