4 annosta

Pinaatti-paprikapita

Valmistusaineet

4 kpl Vatajan Pulled pork pitaa ja/tai Pulled beef pitaa sormisuolaa
2–4 kpl pitan mukana tulevia BBQ-kastikepusseja rouhittua mustapippuria
1 iso punainen paprika n. 40 g tuoretta pinaattia
1 iso punasipuli 8 siivua savujuustoa
2 rkl oliiviöljyä  

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Pese paprika. Pilko punasipuli ja paprika isohkoiksi kuutioiksi ja laita ne uunivuokaan. Lisää kasvisten sekaan oliiviöljy, sormisuola ja mustapippuri. Paista uunissa n. 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmentyneet. Sekoita BBQ-kastike paprikan ja sipulien sekaan. Anna jäähtyä.
  2. Avaa kylmä pita varovasti ja levitä Pulled pork/pulled beef tasaisesti joka kohtaan. Kasaa pitan väliin paprika-punasipuli-bbq-seos, savujuustosiivut ja pinaatti.
  3. Valmista pita mikrossa täydellä teholla 1 minuutin ajan tai kunnes juusto on sulanut.

Vataja vinkkaa! Vatajan pita on myös loistava retkieväs: pakkaa täytetty pita tiiviisti folioon ja laita nuotioritilälle hiillokseen muhimaan n. 5–10 minuutiksi. Avaa lämmin folio varovasti ja nauti!

Katso myös muita reseptejä

Mexican pita

Vatajan maukas Mexican pita on runsas eväs pikantilla chilin maulla ja BBQ-kastikkeella.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Syksy menee vielä helposti grillaillessa, mutta talvella ruoka siirtyy uuniin ja pannulle. Omia joulusuosikkejani ovat Vatajan ylikypsä kinkku, kalkkunafilee ja tietenkin harmaasuolattu joulukinkku.

Meidän talossamme tirisee toistuvasti myös saunamakkara. Itse herkuttelen aidolla savulla savustetulla ja valkosipulilla maustetulla Maajussi jahti-grillimakkaralla. Myös Vatajan uutuustuote, lihaisa, laktoositon ja gluteeniton Pekka & Pätkä -grillimakkara-mix kuuluu perheemme makkarapöytään.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vataja

02. toukokuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Vataja

01. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.

Kuvaa tai äänitä oma tirinäsi ja voita matka jenkkeihin!

Vataja

27. huhtikuuta 2016

Maalaistuote Vatajan huikaiseva kesäkisa on täällä! Kuvaa tai äänitä oma vapaamuotoinen grillin tirinäsi – voit voittaa kahden h…