Ajankohtaista

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Vataja | 02. toukokuuta 2017

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.

Vataja | 01. syyskuuta 2016

Kuvaa tai äänitä oma tirinäsi ja voita matka jenkkeihin!

Maalaistuote Vatajan huikaiseva kesäkisa on täällä! Kuvaa tai äänitä oma vapaamuotoinen grillin tirinäsi – voit voittaa kahden hengen 3000 euron matkan grilliribsien synnyinseudulle jenkkeihin!

Vataja | 27. huhtikuuta 2016

Vataja juhlii allergiaviikkoa lähes kaikille sopivalla reseptillä

Tällä viikolla vietetään allergiaviikkoa, joka on Allergia- ja astmaliiton sekä paikallisten allergia- ja astmayhdistysten jokakeväinen kampanja.

Vataja | 04. huhtikuuta 2016

Maukkaat Vataja-reseptit nyt täällä!

Maalaistuote Vataja on avannut nettisivuilleen uuden reseptiosion. Tänäänkin syödään Vatajaa -reseptit aloittaa kolme eri tapaa nauttia Vatajan lämmitettävistä Pulled Pork- ja Pulled Beef -välipalaherkuista runsaina annoksina: avocado-salaatti-pitana, mexican-pitana ja pinaatti-paprika-pitana.

Vataja | 23. maaliskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan myyntitiimi vahvistuu

Maalaistuote Vatajan uudeksi myyntipäälliköksi on nimetty Jarmo Vihtonen, 52. Vihtosella on mittava 26 vuoden kokemus alalta, hän on aikaisemmin toiminut vastaavissa tehtävissä mm. Kylmänen Oy:ssä, Pouttu Oy:ssä, Huhtahyvät Oy:ssä. Toivotamme Jarmon lämpimästi tervetulleeksi Maalaistuote Vatajaan!

Vataja | 11. syyskuuta 2015

Kesäkeittiö matkasi Ouluun

SuomiPopin kesäkisan voittona arvottu Muurikka kesäkeittiö matkasi Ouluun onnellisen voittajan huomaan. Kiitämme kaikkia arvontaan osallistuneita ja toivotamme maistuvia makuhetkiä voittajalle!

Vataja | 10. syyskuuta 2015

30-vuotispäiviä juhlitaan työn merkeissä

Maalaistuote Vataja täytti komeat 30 vuotta 29.8.2015.

Vataja | 01. syyskuuta 2015

Valitse suosikkisi Vatajan kesäherkuista Radio Suomipopin netissä ja voita!

Mikä tuotteistamme on sinun kesäherkkusi ­– Ribsit, Pulled pork vai Maajussi grillimakkara? Kerro herkkumakusi ja voit voittaa Muurikka Kaasu Maxi kesäkeittiön. Käy osallistumassa arvontaan Radio Suomipopin netissä: http://kampanjat.radiosuomipop.fi/maalaistuotevataja

Vataja | 01. kesäkuuta 2015

Oletko jo maistanut grillikauden herkullisimmat uutuudet?

Ribs-perheemme kasvoi kevään tullen kahdella uudella valmiiksi kypsennetyllä tulokkaalla. Suussasulavan maukkaat BBQ-marinoidut ribsit ovat lisäaineettomia ja hulppean herkullisia. Lisäaineettomat Maustamattomat ribsit voit puolestaan marinoida ja maustaa täsmälleen oman makusi mukaisiksi.

Vataja | 28. toukokuuta 2015

Maalaistuote Vataja juhlii 30-vuotisjuhlavuottaan

Maalaistuote Vataja on valmistanut suomalaisille aidosti maistuvia lihaherkkujaan jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Vataja | 27. toukokuuta 2015

Kaikki tuotteemme ovat natriumglutamaatittomia

Maalaistuote Vatajan kaikki tuotteet ovat natriumglutamaatittomia, sillä aito tuote ei aromivahvennetta kaipaa. Ajankohtaista tämä on vain siksi, että näin on ollut meillä aina ja tulee myös olemaan. Maalaistuote Vataja tarjoaa aitoja makuhetkiä maukkaiden lihaherkkujen parissa!

Vataja | 27. toukokuuta 2015

Maalaistuote Vataja on Kalevan kisojen yhteistyöyritys

Meillä Vatajassa elinvoima on lähellä sydäntämme, ovathan tuotteemme puhtaan maukkaita ja antavat luonnollista energiaa ja potkua jaksamiseen. Siksi haluamme myös tukea elinvoimaisia urheilijoita ja urheilua.

Vataja | 27. toukokuuta 2015

Uutuustuotteemme Kalkkunanfilee nyt kaupoissa

Vatajan aidosti lihaisa uutuustuote, kevyen maukas Kalkkunanfilee maistuu arjen ja juhlan makuna. Maista ja kerro meille mitä mieltä olet!

Vataja | 28. helmikuuta 2015

Maalaistuote Vatajan uudistunut ilme

Olemme uudistaneet Maalaistuote Vatajan ilmeen. Tuoreen ilmeen mukaiset tuotepakkaukset löytyvät kauppojen hyllyiltä, sisällään tutut, herkulliset tuotteemme makuhetkiäsi täydentämään.

Vataja | 25. helmikuuta 2015

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Syksy menee vielä helposti grillaillessa, mutta talvella ruoka siirtyy uuniin ja pannulle. Omia joulusuosikkejani ovat Vatajan ylikypsä kinkku, kalkkunafilee ja tietenkin harmaasuolattu joulukinkku.

Meidän talossamme tirisee toistuvasti myös saunamakkara. Itse herkuttelen aidolla savulla savustetulla ja valkosipulilla maustetulla Maajussi jahti-grillimakkaralla. Myös Vatajan uutuustuote, lihaisa, laktoositon ja gluteeniton Pekka & Pätkä -grillimakkara-mix kuuluu perheemme makkarapöytään.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.